Charming Speghelhof | Bed and Breakfast Wervik

Speghelhof B&B

Onthaasten in de Tabakstreek van de Leievallei…

Welkom bij B&B Speghelhof ! In 2003 werden de restauratiewerken aan de, kompleet in verval geraakte, boerderij aangevat. De tijd had er méér dan 3 decennia stil gestaan, de erosie echter niet… Inspiratie en creativiteit kregen carte blanche bij de restauratie en de inrichting van het domein en twee jaar later was B&B Speghelhof een feit.

De Magie Van

De authenticiteit en de charme van het platteland begeestert meer en meer mensen de laatste jaren. Het pure platteland is een bron van inspiratie en de plaats waar de alledaagse drukte het hoofd kan geboden worden. De toekomst tegemoet gaan met een respectvolle groet aan het verleden in al zijn glorie…
Welkom bij B&B Speghelhof.

3 Themakamers met unieke verzichten

B&B speghelhof beschikt over 3 themakamers, 2  op de bovenverdieping van het woonhuis en 1 op de voute. Elke kamer is voorzien van eigen badkamer en toilet,  de frisdrank van de mini-bar is graag  aangeboden.  3 Individuele thema’s geven de kamers telkens  een aparte sfeer  en bieden unieke verzichten en elke windrichting. 
van de landelijke voute-kamer over naar de Romantische kamer met zalig hemelbed  en de Boudoir kamer met zijn gezellige rode sfeer... in het salon,  waar ook het ontbijt opgediend wordt kunt u steeds gratis genieten van een Nesprsso. Bij geschikt weer wordt buiten het ontbijt opgediend in het hartje van ons erf.

kijk onze film (door FOCUS TV), klik hier